30%-40%
LIRIM PËR KURSET
MËSIM NGA DISTANCA - KURSE ONLINE
Për deri sa zgjat pandemia KOVID 19 të gjithë kurset do të jenë me zbritje.
SHFRYTËZO KOHËN, MËSO NGA SHTËPIA!
LEXO MË TEPËRREGJISTROHU!
GJUHË TË HUAJA
INFORMATIKË
Kurse për gjuhë angleze, gjuhë gjermane , Informatikë dhe matematikë
SHFRYTËZO KOHËN, MËSO NGA SHTËPIA!
LEXO MË SHUMËREGJISTROHU
MËSIM NGA DISTANCA - KURSE ONLINE
KURSE PËR FËMIJË
DHE TË RRITUR
MËSIM NGA DISTANCA - KURSE ONLINE
Kurse për gjuhë angleze, gjuhë gjermane , Informatikë dhe matematikë
SHFRYTËZO KOHËN, MËSO NGA SHTËPIA!
MË TEPËR...REGJISTROHU

Na kontaktoni ne tel: 078 405 505 dhe 078 322 444  ; info@school.neting.mk

Rreth kurseve

Doni vërtet të mësoni një gjuhë të huaj? E dimë që s’është e lehtë, por me mësimdhënës të shkëlqyer dhe metoda të testuara, ne mund t’ju ndihmojmë të përcaktoni dhe arrini synimin tuaj në mësimin e gjuhës.

Të gjitha kurset

Ne ju informorojmë në cdo kohë

Me qëllim që të jeni të informaur me cdo RISI nga ana jonë, regjistroni emailin tuaj...