Lajme

Shkolla verore NETING 2018

1. Shkolla verore për gjuhë angleze
2. Shkolla verore për gjuhë gjermane
3. Shkolla verore për IT.
Shkolla verore do të realizohet në dy termine.
Termini i parë: 15 qershor – 15 korrik
Termini i dytë: 15 korrik- 15 gusht.
Kohzgjatja e shkollës do të jete një muaj, ku do të punohet me planprogram interaktiv, me mesim nëpërmjet lojrave dhe aktiviteteve të ndryshme. Në kuadër të shkollës do të organizohen edhe aktivtete në natyrë.
Grupet do të ndahen në bazë të moshës. Orët do të mbahen 3 herë në javë nga 3 orë, paradite ose pasdite, varësisht prej kërkesës.

Grupi i parë do të fillon me 15 qershor.
Cmimi 2900 den për fëmijë, këtu pefshihen edhe materialet për punë.

Regjistrohu ne www.neting.mk/shkollaverore

OJQ „Milenium“, në bashkëpunim me Shkollën fillore „Migjeni“, Gjimnazin „7 Мarsi“ dhe Neting School, filluan implementimin e projektit „Arsim për të gjithë“ i cili përkrahet nga Fondacioni Shoqëria e...

Filloi implementimi i projektit „ARSIM PËR TË GJITHË“

OJQ „Milenium“, në bashkëpunim me Shkollën fillore „Migjeni“, Gjimnazin „7 Мarsi“ dhe Neting School, filluan implementimin e projektit „Arsim për të gjithë“ i cili përkrahet nga Fondacioni Shoqëria e...

Ju informojmë që nga dita e hënë 16.04.2018 do të fillojë grup intenziv i gjuhës gjermane, niveli B1. Të interesuarit mund të lajmërohen në nr e tel 078/405-505 ose...

Netting Scholl

Ju informojmë që nga dita e hënë 16.04.2018 do të fillojë grup intenziv i gjuhës gjermane, niveli B1. Të interesuarit mund të lajmërohen në nr e tel 078/405-505 ose...

Së shpejti fillojnë edhe dy grupe për gjuhë gjermane: -dy herë në javë nga dy orë , niveli A1 -grup intenziv , çdo ditë nga 2 orë , niveli...

Netting School

Së shpejti fillojnë edhe dy grupe për gjuhë gjermane: -dy herë në javë nga dy orë , niveli A1 -grup intenziv , çdo ditë nga 2 orë , niveli...