Akademia e marketingut digjital – Академијата за дигитален маркетинг

Akademia e marketingut digjital  – Академијата за дигитален маркетинг

Akademia e marketingut digjital – Академијата за дигитален маркетинг

AKADEMIA E MARKETINGUT DHE KOMUNIKIMIT ONLINE
-

Social Media, Online PR & Community Manager

Rrjetet sociale janë bërë një terren ideal për krijimin e strategjive të reklamimit dhe komunikimit me grupet e synuara të konsumatorëve dhe përdoruesve. Ajo që veçon rrjetet sociale është saktësia me të cilën mesazhi godet grupin e dëshiruar të synuar. Kjo precizion e bën komunikimin shumë më efikas dhe më të lirë.

Programi i AKADEMIA E MARKETINGUT DHE KOMUNIKIMIT ONLINE do t'ju përgatisin për të udhëhequr komunikimin dhe reklamimin te grupet e synuara në rrjetet sociale dhe për të zotëruar plotësisht të gjitha mundësitë që ofrojnë këto rrjete.

Do të fitoni të gjitha njohuritë dhe aftësitë e nevojshme për të menaxhuar me sukses profilet e korporatave ose markave në rrjetet sociale. Do të mësoni se si të krijoni plane komunikimi në mediat sociale, si të krijoni përmbajtje krijuese dhe efektive të Bazave të Web Analytics dhe si të rrisni shikueshmërinë e biznesit tuaj.

Struktura e programit

Programi ONLINE MARKETING ACADEMY përmban kurse që marrin pjesë në dy semestra (6 muaj). Pas përfundimit të programit, mund të merrni një nga titujt profesional:

Menaxher per marrëdhënie digjitale

Menaxher i PR dhe komunikimit  Online

Analist/ Ekspert  për  PR dhe Media Online