Mobile Application Development

Mobile Application Development

Mobile Application Development

Mobile Application Development (Ekspert për Android Phone Application dhe iOS)

Ky kurs Android do t'ju trajnojë të krijoni aplikacione të ndryshme për të gjitha versionet e sistemeve operative Android, përfshirë versionin e fundit.

Do të jeni të gatshëm të zhvilloni gjithçka, nga aplikacione më të thjeshta deri tek ato komplekse që përfshijnë punën me të dhëna, duke përdorur të gjitha gjuhët e njohura të programimit Java dhe mjedisin e zhvillimit të Studio Studio.

Qëllimi është të mësoni koncepte të përparuara të programimit për platformën Android, të njiheni me mjedisin e zhvillimit të aplikacionit, si dhe mjetet për zhvillimin, testimin dhe shpërndarjen e aplikacioneve tuaja që ju krijoni dhe kështu të merrni mundësinë që aplikacionet tuaja të instalohen në miliona pajisje Android në të gjithë botën.

Mësoni nga shembujt praktikë

Metodologjia e provuar nga NETING SCHOOL, e cila përfshin një kombinim të aftë të teorisë dhe praktikës me theks të veçantë në shembuj të botës reale, është ngritur disa hapa më të larta në programin Android për Zhvillimin e Lëvizshëm.

Programi është një simbiozë e teknikave të fundit dhe praktikave të provuara që do t'ju lejojnë të zhvilloni një gamë të gjerë të aplikacioneve Android shumë të optimizuara. Diqka e tillë është arritur me një theks të veçantë në realizimin e shembujve praktikë të aplikacioneve të përdorshme Android.

Mënyra më e mirë për t'u bërë një zhvillues i aplikacioneve Android

Pasi të gjeni aplikacionet tuaja në dyqanin Google Play, punëdhënësi do të njohë me lehtësi cilësinë e njohurive që keni fituar gjatë edukimit tuaj në NETING SCHOOL. Për më tepër, çdo aplikacion i shpërndarë me sukses siguron mundësi të mëdha fitimi për çdo zhvillues Android.

Njohuritë dhe aftësitë që fitoni në këtë program do t'ju bëjnë një kandidat ideal për profesionet e Android Developer, Android Programmer, Android Engineer si dhe relevante për një numër të madh projektesh në të cilat do të jeni përgjegjës për zhvillimin e aplikacioneve Android, testimin dhe zhvillimin e programeve Android dhe programimit Android. në përgjithësi. Pra, jo vetëm që do të mësoni se si të programoni për Android, do të trajnoheni për profesione specifike në fushën e programimit Android, të cilët janë ndër më të kërkuarit në botë.

Lessons

Teachers