Regjistrimi

Procesii regjistrimit, kurset dhe cmimet.

Formulari per regjistrim

Plotesoni formularin per regjistrim, administrata e shkolles do te ju kontakton per proceduren e metutjeshme..

Step 01

Zgjedhni kursin

Se pari duhet te percaktoheni se per cilin kur jeni te interesuar.

Step 02

Plotesoni fomrularin

Formulari per aplikim: Kliko ketu 

Step 03

Realizohet pagesa

Pagesa mund te behet ne banke, ne poste ose me kartele.

Step 04

Përcaktohet orari

Administrata e shkolles e percakton kohen dhe ditet kur do te mbahen kurset, dhe filloni me kursin.

 

Kurset për të rritur 

Zbritje

 

 

orët / në javë

Cmimi i rregullt

 ONLINE

1

Gjuhët e huaja

GRUP

Pagesa mujorë

 

 

Anglisht/ Gjermanisht

4 orë në javë (2X2 orë)

2400

1440

 

 

6 orë në javë (3X2 orë)

3600

2160

 

 

10 orë në javë (5X2 orë)

6000

3600

 

 

INDIVIDUAL

Pagesa për orë

 

 

 

prej 2 deri 10 orë në javë

350

250

 

Shkencat

 

 

 

2

Bazat e IT

Prej 2 deri 10 orë në javë

400

300

3

Word I avancuar

Prej 2 deri 10 orë në javë

600

400

4

Excel I avacnuar

Prej 2 deri 10 orë në javë

600

400

5

C++

Prej 2 deri 10 orë në javë

600

400

6

C#

Prej 2 deri 10 orë në javë

600

400

7

Web programim  PHP & MySQL

Prej 2 deri 10 orë në javë

600

400

 

 

 

 

 

 

Kurset per studente

1

Gjuhët e huaja

GRUP

Pagesa mujorë

 

 

Anglisht/ Gjermanisht

4 orë në javë (2X2 orë)

1800

1080

 

 

6 orë në javë (3X2 orë)

3200

1920

 

 

10 orë në javë  (5X2 orë)

4200

2520

 

 

INDIVIDUAL

Pagesa per orë

 

 

 

prej 2 deri 10 orë në javë

350

250

 

Shkencat

INDIVIDUAL

Pagesa per orë

 

2

Bazat e IT

Prej 2 deri 10 orë në javë

400

300

3

Word I avancuar

Prej 2 deri 10 orë në javë

600

350

4

Excel I avacnuar

Prej 2 deri 10 orë në javë

600

350

5

C++

Prej 2 deri 10 orë në javë

600

350

6

C#

Prej 2 deri 10 orë në javë

600

350

7

Web programim  PHP & MySQL

Prej 2 deri 10 orë në javë

600

350

 

 

 

 

 

 

Kurset për nxenës

1

Gjuhët e huaja

GRUP

Pagesa mujorë

 

 

Anglisht/ Gjermanisht

4 orë në javë (2X2 orë)

1200

900

 

 

6 orë në javë (3X2 orë)

1800

1350

 

 

INDIVIDUAL

Pagesa për orë

 

 

 

prej 2 deri 10 orë në javë

350

250

 

Shkencat

INDIVIDUAL

Pagesa per orë

 

2

Bazat e IT

Prej 2 deri 10 orë në javë

350

250

3

Word I avancuar

Prej 2 deri 10 orë në javë

350

250

4

Excel I avacnuar

Prej 2 deri 10 orë në javë

350

250

5

Matematikë

Prej 2 deri 10 orë në javë

350

250

6

Programim për femije

Prej 2 deri 10 orë në javë

350

250

Formulari per regjistrim

Plotesoni formularin per regjistrim, administrata e shkolles do te ju kontakton per proceduren e metutjeshme..