Revolution Slider Error: Slider with alias subscription not found.
Maybe you mean: 'neting1' or 'onlinelearningslider'

Plan a Visit

Inquiries 0123456789
ad1
ad2
ad3

Why join the LMS

Quisque porta, elit sed lacinia rutrum, nulla velit scelerisque sem, convallis molestie ante justo eget erat
Expert Teachers

Expert Teachers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit. Etiam quis placerat urna. Nulla nulla diam, adipiscing non

Brochure Downloads

Brochure Downloads

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit. Etiam quis placerat urna. Nulla nulla diam, adipiscing non

Online Courses

Online Courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit. Etiam quis placerat urna. Nulla nulla diam, adipiscing non

Our Popular Courses

Visual Design Using Adobe Photoshop CC (2018)
30000den

5 Lessons

Adobe conducted research to identify the foundational skills students need to effectively communicate using digital media tools. Based on feedback from educators, design professionals, businesses, and educational institutions around the world, the objectives cover entry-level skill expectations for visual design. An individual earning this certification has approximately 150 hours of instruction and hands-on experience with […]
60 : 00
SMART HOME – me bazë digitalSTROM
64000den

1 Lessons

Njohja dhe implementimi i eksperiencave më të përparuara, në përdorimin e Sistemeve Smart Home, mundësi për rritjen e punësimit dhe të eficiencës në përdorimin e energjisë Të gjithë ne, në jetën e përditshme e ndjejmë dhe përjetojmë trendin e madh që ka marrë zhvillimi teknologjik në tërë fushat e jetës, gërshetimi i gjerë i tyre […]
80 : 00
Аplikimi i TIK-ut në sistemin arsimor dhe mësimi në distancë/Примена на ИКТ во образовниот систем и учење од далечина
60885den

3 Lessons

Moduli 1 BASIC: Ky modul do të përgatit kuader nga profesione te ndryshme, për përdorim vetanak te mjeteve  për edukim online (mësimdhënie nga distanga), të cilët kanë nevoje të organizojnë kurse , trajnime , konferenca dhe seminare apo mësimdhënie online, duke filluar nga bazat deri te përdorimi professional I të gjithë aplikacioneve dhe mundësive që […]
330 : 00
Pako e kurseve per dizajn grafik dhe video editim
60885den

1 Lessons

Programi  per dizajn grafik dhe video editim  prezanton paketen me programe per teknikën e arteve multimedia, TV, radio dhe prodhime per internet. Do të mësoni dizajnimin në internet, si dhe përpunimin e materialit të shtypur dhe video. Ju do të zotëroni krijimin e animacioneve të thjeshta dhe komplekse përmes shembujve praktikë. Do të mësoni metoda […]
110 : 00
Akademia e marketingut digjital – Академијата за дигитален маркетинг
66420den

1 Lessons

AKADEMIA E MARKETINGUT DHE KOMUNIKIMIT ONLINE - Social Media, Online PR & Community Manager Rrjetet sociale janë bërë një terren ideal për krijimin e strategjive të reklamimit dhe komunikimit me grupet e synuara të konsumatorëve dhe përdoruesve. Ajo që veçon rrjetet sociale është saktësia me të cilën mesazhi godet grupin e dëshiruar të synuar. Kjo […]
120 : 00
e-comerce
60,885den

1 Lessons

PAKET KURSESH PËR TREGETI ELEKTRONIKE (e-comerce) Interneti sot ofron mundësi të mëdha për fillimin dhe drejtimin e një tregtie elektronike, qoftë ajo një kompani ekzistuese që dëshiron të rrisë numrin e kanaleve të shitjeve ose është një kompani e re që është themeluar me qëllimin që të merret me tregtinë elektronike. Programi Menaxher i E-commerce […]
110 : 00
Mobile Application Development
77490den

2 Lessons

Mobile Application Development (Ekspert për Android Phone Application dhe iOS) Ky kurs Android do t'ju trajnojë të krijoni aplikacione të ndryshme për të gjitha versionet e sistemeve operative Android, përfshirë versionin e fundit. Do të jeni të gatshëm të zhvilloni gjithçka, nga aplikacione më të thjeshta deri tek ato komplekse që përfshijnë punën me të […]
240 : 00

Our Process

Step 01

Search for your course

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit atur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni res.

Step 02

Take a Sample Lesson

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit atur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni res.

Step 03

Preview the Syllabus

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit atur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni res.

Step 04

Purchase the Course

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit atur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni res.

Upcoming Events

3000
Learners Educated
432
Categories Listed
9834
Languages Available
934
Courses Available