Mobile Application Development

Android Mobile Development

Android Mobile Development

Ky kurs Android do t'ju trajnojë të krijoni aplikacione të ndryshme për të gjitha versionet e sistemeve operative Android, përfshirë versionin e fundit.

Do të jeni të gatshëm të zhvilloni gjithçka, nga aplikacione më të thjeshta deri tek ato komplekse që përfshijnë punën me të dhëna, duke përdorur të gjitha gjuhët e njohura të programimit Java dhe mjedisin e zhvillimit të Studio Studio.

Qëllimi është të mësoni koncepte të përparuara të programimit për platformën Android, të njiheni me mjedisin e zhvillimit të aplikacionit, si dhe mjetet për zhvillimin, testimin dhe shpërndarjen e aplikacioneve tuaja që ju krijoni dhe kështu të merrni mundësinë që aplikacionet tuaja të instalohen në miliona pajisje Android në të gjithë botën.

 

Mësoni nga shembujt praktikë

Metodologjia e provuar nga NETING SCHOOL, e cila përfshin një kombinim të aftë të teorisë dhe praktikës me theks të veçantë në shembuj të botës reale, është ngritur disa hapa më të larta në programin Android për Zhvillimin e Lëvizshëm.

 

Programi është një simbiozë e teknikave të fundit dhe praktikave të provuara që do t'ju lejojnë të zhvilloni një gamë të gjerë të aplikacioneve Android shumë të optimizuara. Diqka e tillë është arritur me një theks të veçantë në realizimin e shembujve praktikë të aplikacioneve të përdorshme Android.

 

Mënyra më e mirë për t'u bërë një zhvillues i aplikacioneve Android

Pasi të gjeni aplikacionet tuaja në dyqanin Google Play, punëdhënësi do të njohë me lehtësi cilësinë e njohurive që keni fituar gjatë edukimit tuaj në NETING SCHOOL. Për më tepër, çdo aplikacion i shpërndarë me sukses siguron mundësi të mëdha fitimi për çdo zhvillues Android.

Njohuritë dhe aftësitë që fitoni në këtë program do t'ju bëjnë një kandidat ideal për profesionet e Android Developer, Android Programmer, Android Engineer si dhe relevante për një numër të madh projektesh në të cilat do të jeni përgjegjës për zhvillimin e aplikacioneve Android, testimin dhe zhvillimin e programeve Android dhe programimit Android. në përgjithësi. Pra, jo vetëm që do të mësoni se si të programoni për Android, do të trajnoheni për profesione specifike në fushën e programimit Android, të cilët janë ndër më të kërkuarit në botë.

Android Mobile Development – Planprogrami

 

No. Code Class No. of classes
1 Java Core Programming
2 Programming HTML5 with JavaScript and CSS3
3 Advanced Java Programming
4 Introduction to Android Application Development
5 Advanced Android UI Design and Programming
6 Software Engineering
7 Geolocation and Sensor Programming
8 Data Driven Android Application Development
9 Android Animation and Game Development
10 Project / 120
Please login to get access to the quiz
(Next Lesson) Mobile Development – iOS
Back to Mobile Application Development

Course Curriculum

Teacher
Taxhedin Selimi
Role : Profesor i Informatikes
  • Website : www.neting.mk
  • Experience : Profesor i Informatikes
  • Specialist in :
Read More