e-comerce

e-comerce

PERMBAJTJA:

 1. Marketingu dixhital & Plani i marketingut dixhital
 2. Sjellja e Konsumatorit të Internetit & UX 6
 3. Zhvillimi i Produkteve dhe Menaxhimi i të Ardhurave Online
 4. Platformat Online & CMS (WordPress)
 5. Teknologjia e Internetit për Menaxherët
 6. Dizajnimi i Uebit për Menaxherët
 7. TIK për menaxherët
 8. E-Biznes
 9. Industria digjitale 4.0
 10. Metodat e Pagesës Online
 11. Bazat e tregtisë elektronike
 12. Projekti i tregtisë elektronike
 13. Reklamimi vendas
 14. Kopjimi i SEO
 15. Bazat e Analitikës së Uebit
 16. Analizë e Avancuar në Internet
 17. Google Academy Analytics
 18. Web Analytics, Buxhetet e marketingut
 19. Bazat e mediave sociale
 20. Komunikimi P2P & Shërbimi i Klientit
 21. Zbulimi i fjalëve kyçe për PPC, SEO & Marketplace Online
 22. Bazat e SEO
 23. Vizualizimi i të dhënave
 24. Integrimi i mediave dixhitale dhe kanaleve të marketingut
 25. Bazat e shitjeve në internet
 26. Menaxhimi dhe Planifikimi i Shitjeve Online
 27. Si të Shitet Shërbimi i E-marketingut dhe E-biznesit
 28. ​​Marketingu dhe automatizimi përmes postës elektronike
 29. Menaxhimi i Projektit Online
 30. Planifikimi i marketingut
 31. Planifikimi dhe Segmentimi i Tregut
 32. Analiza SWOT
 33. Bazat e Menaxhimit
 34. Funksionet e Menaxhimit
 35. Struktura dhe Dizajni i Organizatave
Please login to get access to the quiz
Back to e-comerce

Course Curriculum