SCRATCH – Programim për fëmijë

  • Fillimi -
  • SCRATCH – Programim për fëmijë Detajet
SCRATCH – Programim për fëmijë

SCRATCH – Programim për fëmijë

  • 01.06.2022
  • Neting School - Qendër të Tetovës

Scratch është gjuhë programuese përmes së cilës femijët mund të programojnë dhe të zhvillojnë imagjinatën në mënyrë kreative dhe zbavitëse, duke krijuar kështu vetëbesimin, mendimin kritik dhe rritjen e aftësive në zgjidhje të një problemi.

Ky trajnim është i përshtatshëm për të gjithë fëmijët që kanë dëshirë të bëhen pjesë e botës së teknologjisë. Është i përshtatshëm për fëmijët nga mosha 7 deri në 14 vjeç.

The Basics of Block-Based Computer Programming

Paint in Scratch!

Beginner Projects

Shoot the Monster

Flappy Bird

Presenting the Project

Ky trajnim është i përshtatshëm për të gjithë fëmijët që kanë dëshirë të bëhen pjesë e botës së teknologjisë. Është i përshtatshëm për fëmijët nga mosha 7 deri në 14 vjeç.