Graphic Design

Graphic Design

Graphic Design

  • 01.09.2022
  • Neting School - Qendër të Tetovës

Ky trajnim do t'ju tregojë gjithçka që duhet të dini për t'u bërë një dizajner grafik, për të bërë logo të përsosura dhe për të gjetur mënyra të reja për të rritur tuajën vlera personale në punën tuaj aktuale ose rritni biznesin tuaj aktual. Ai mbulon lloje të ndryshme të projektimit, proceseve, dizajne të paketave dhe më shumë. Është perfekt për këdo që është në kërkim të një pune ose është duke studiuar dizajn grafik, është të interesuar për t'u bërë një dizajner grafik i pavarur duke promovuar produktet ose shërbimet e tyre në internet për të tërhequr më shumë klientë, ose është një profesionist i medias që kërkon të përmirësojë tendencat e dizajnit grafik që ata mund t'i përdorin si bazë të bëjnë punën e tyre.

Hyrje në Dizajn Grafik

Adobe Illustrator

Adobe Photoshop

Adobe InDesign

Dizajn Logo

Dizajni i Layout (dizajn librash, botime, revista, faqe kopertine, broshura)

Dizajn posteri

Dizajni i paketës (vula, kompensime, klishe, burime)

Mendimi Kreativ

Dizajn UX/UI

Çdo person i papunë i cili është 34 vjeç ose më i ri dhe është i interesuar të përmirësojë aftësitë e tij IT;

Studentët, ata që kërkojnë punë në dizajn grafik, apo kushdo që është i interesuar në procesin e bazave të

dizajn grafik, markë, dizajn logo, tendenca moderne, teori ngjyrash, etj.

Profesionistë të mediave sociale të cilët janë aktualisht të papunë dhe kanë përvojë në, marketing, produkt

dizajni etj.

Fillestarët që kërkojnë të mësojnë dizajn grafik.