Gjeni kursin tuaj

Duke treguar 1 hyrje nga totali 1 kurset

Ueb Programim per femije

Ueb Programim per femije

Ky kurs ofron njohuri për krijimin e një themeli në programi...

  • Neting School - Qendër të Tetovës
  • 01.06.2022
  • 32
  • 1200 den
Ueb Programim per femije
Informatikë

Ueb Programim per femije

Ky kurs ofron njohuri për krijimin e një themeli në programim kompjuterik, dizajnim dhe zhvillim te ueb-it, dhe ua mëson studentëv...

  • Neting School - Qendër të Tetovës
  • 01.06.2022
  • 32
  • 1200 den