Gjeni kursin tuaj

Duke treguar 1 hyrje nga totali 1 kurset

Windows Server 2019 Administration

Windows Server 2019 Administration

Mësoni Active Directory, Group Policy, DNS, DHCP, Storage, B...


Windows Server 2019 Administration
Kurse te certifikuara

Windows Server 2019 Administration

Mësoni Active Directory, Group Policy, DNS, DHCP, Storage, Backup, integrimin Azure dhe më shumë.