slider slider
Art Academy

Akademia e artit ne Neting School

Programe verore për fëmijë

INFORMATIKË GJUHË TË HUAJA ART ACADEMY MATEMATIKË

Kursi i kërkimit

Ngjarje të ardhshme

Ofertë e re trajnimi

Gjuhe Gjermane A1 5x2
Niveli A1 përfshin temat themelore gramatikore dhe...

 • Neting School - Qendër të Tetovës
 • 01.05.2022
 • 120
 • 4900 den
HTML and CSS
The HTML and CSS course and certification is aimed...

Adobe Animate 2020
Adobe Animate is used to design vector graphics an...

Finance for Non Financial Managers
Financial skills have always been essential for al...

Financial Planning, Budgeting and Forecasting
Combining the best emerging ideas and practices wi...

Excel Expert
The Microsoft Office Specialist: Excel Expert cour...

JavaScript
The JavaScript course and certification provides k...

Adobe Photoshop 2020
If you are looking to learn more about Photoshop a...

AUTODESK 3ds MAX
The Autodesk 3ds Max Certified Professional course...

Shiko Neting School Video

Lajmet e fundit

 • NETING pjesëmarëse në EXPO DUBAI 2020!

  NETING pjesëmarëse në EXPO DUBAI 2020!

 • Job Announcment

  We are hiring Client Engagement Specialist. Apply now and build your career with Neting.

 • Dizajner Grafik

  NETING INSTITUTE, është institut i trajnime dhe shërbimeve profesionale e cila vepron në M...

Ngjarje të ardhshme

 • 15

  May

  2022

  Gjuhe Angleze A1 5x2

  Mësimi i anglishtes dhe aftësitë e zhvillimit të m...

  • Neting School - Qendër të Tetovës
  • 15.05.2022
  • 120
  • 4900 den
 • 01

  May

  2022

  Gjuhe Gjermane A1 5x2

  Niveli A1 përfshin temat themelore gramatikore dhe...

  • Neting School - Qendër të Tetovës
  • 01.05.2022
  • 120
  • 4900 den
 • 01

  Jan

  2022

  Gjuhe Gjermane A2 5x2

  Niveli A2 përfshin temat themelore gramatikore dhe...

  • Neting School - Qendër të Tetovës
  • 01.01.2022
  • 120
  • 4900 den

280

KURSE PROFESIONALE

50

KURSE TË REJA ÇDO VIT

15

VITE EKSPERIENCË

5000

STUDENT ÇDO VIT