Gjeni kursin tuaj

Duke treguar 9 hyrje nga totali 11 kurset

Gjuhe Gjermane B2 5x2

Gjuhe Gjermane B2 5x2

Ky kurs është për nxënësit e rritur dhe të tjerët që kërkojn...

 • Neting School - Qendër të Tetovës
 • 01.05.2022
 • 120
 • 4900 den
Art Academy

Art Academy

Ju ftojmë të eksploroni me ne karriera emocionuese dhe sfidu...

 • Neting School - Qendër të Tetovës
 • 15.08.2023
 • 36
 • 2500 den
Perkujdesje për të moshuarit

Perkujdesje për të moshuarit

Programi synon njohjen dhe edukimin e pjesëmarrësve për ofri...

 • Online
 • 01.06.2023
 • 270
 • 30000 den
Ueb Programim per femije

Ueb Programim per femije

Ky kurs ofron njohuri për krijimin e një themeli në programi...

 • Neting School - Qendër të Tetovës
 • 01.06.2022
 • 32
 • 1200 den
SCRATCH – Programim për fëmijë

SCRATCH – Programim për fëmijë

Scratch është gjuhë programuese përmes së cilës femijët mund...

 • Neting School - Qendër të Tetovës
 • 01.06.2022
 • 64
 • 2000 den
Kurse intenzive për informatikë

Kurse intenzive për informatikë

Kurse intenzive për informatikë

 • Neting School - Qendër të Tetovës
 • 15.05.2023
 • 40
 • 4550 den
Kurse intenzive për gjermanisht

Kurse intenzive për gjermanisht

Niveli A1 përfshin temat themelore gramatikore dhe aplikim t...

 • Neting School - Qendër të Tetovës
 • 15.05.2023
 • 40
 • 4550 den
Kurse intenzive për anglisht

Kurse intenzive për anglisht

Qëllimi i këtij kursi është t'u ofrojë pjesëmarrësve një hyr...

 • Neting School - Qendër të Tetovës
 • 15.05.2023
 • 40
 • 4550 den
PECB ISO 37001 Anti-Bribery Management System Lead Implementer

PECB ISO 37001 Anti-Bribery Management System Lead Implementer

PECB ISO 37001 Anti-Bribery Management System Lead Implement...

 • Online
 • 01.03.2024
 • 40
 • 34000 den
Gjuhe Gjermane B2 5x2
Gjuhe te huaja

Gjuhe Gjermane B2 5x2

Ky kurs është për nxënësit e rritur dhe të tjerët që kërkojnë të zhvillojnë aftësitë e tyre në gjermanishten e mesme dhe të arrijn...

 • Neting School - Qendër të Tetovës
 • 01.05.2022
 • 120
 • 4900 den
Art Academy
ART

Art Academy

Ju ftojmë të eksploroni me ne karriera emocionuese dhe sfiduese në edukimin artistik.Në ambientet tona mbizotëron kulturë që mbësh...

 • Neting School - Qendër të Tetovës
 • 15.08.2023
 • 36
 • 2500 den
Perkujdesje për të moshuarit
Kurse te certifikuara

Perkujdesje për të moshuarit

Programi synon njohjen dhe edukimin e pjesëmarrësve për ofrimin e shërbimeve të kujdesit për të moshuarit dhe të pafuqishmit, si d...

 • Online
 • 01.06.2023
 • 270
 • 30000 den
Ueb Programim per femije
Informatikë

Ueb Programim per femije

Ky kurs ofron njohuri për krijimin e një themeli në programim kompjuterik, dizajnim dhe zhvillim te ueb-it, dhe ua mëson studentëv...

 • Neting School - Qendër të Tetovës
 • 01.06.2022
 • 32
 • 1200 den
SCRATCH – Programim për fëmijë
Informatikë

SCRATCH – Programim për fëmijë

Scratch është gjuhë programuese përmes së cilës femijët mund të programojnë dhe të zhvillojnë imagjinatën në mënyrë kreative dhe z...

 • Neting School - Qendër të Tetovës
 • 01.06.2022
 • 64
 • 2000 den
Kurse intenzive për informatikë
Informatikë

Kurse intenzive për informatikë

Kurse intenzive për informatikë

 • Neting School - Qendër të Tetovës
 • 15.05.2023
 • 40
 • 4550 den
Kurse intenzive për gjermanisht
Gjuhe te huaja

Kurse intenzive për gjermanisht

Niveli A1 përfshin temat themelore gramatikore dhe aplikim të gramatikës në jetën e përditshme që është në lexim, dëgjim,shkrim dh...

 • Neting School - Qendër të Tetovës
 • 15.05.2023
 • 40
 • 4550 den
Kurse intenzive për anglisht
Gjuhe te huaja

Kurse intenzive për anglisht

Qëllimi i këtij kursi është t'u ofrojë pjesëmarrësve një hyrje solide në strukturën e gjuhës, duke ndërtuar gradualisht të kuptuar...

 • Neting School - Qendër të Tetovës
 • 15.05.2023
 • 40
 • 4550 den
PECB ISO 37001 Anti-Bribery Management System Lead Implementer
Informatikë

PECB ISO 37001 Anti-Bribery Management System Lead Implementer

PECB ISO 37001 Anti-Bribery Management System Lead Implementer

 • Online
 • 01.03.2024
 • 40
 • 34000 den