Gjeni kursin tuaj

NETING pjesëmarëse në EXPO DUBAI 2020!
  • 21 Oct
  • 2021

NETING pjesëmarëse në EXPO DUBAI 2020!

NETING pjesëmarëse në EXPO DUBAI 2020!

Job Announcment
  • 27 Oct
  • 2021

Job Announcment

We are hiring Client Engagement Specialist. Apply...

Dizajner Grafik
  • 25 Apr
  • 2022

Dizajner Grafik

NETING INSTITUTE, është institut i trajnime dhe sh...

TRAJNIME PROFESIONALE PER IT DHE PER HR SPECIALIST (REKRUTUES)
  • 21 Aug
  • 2023

TRAJNIME PROFESIONALE PER IT DHE PER HR SPECIALIST (REKRUTUES)

Agjencioni për punësim i Republikës së Maqedonisë...